joi, 27 ianuarie 2011

My first live performance

În seara asta mă duc în Dublin la Jam Session şi datorită lui Dennis care m-a convins, am să cânt o melodie de la Iris pe bass. Melodia se numeşte “De vină esti tu”. Sper să iasă totul bine. Dacă vreţi puteţi veni in Dublin la 8 jumate. E 5 lei intrarea. Stay (sic).

7 comentarii:

  1. am sa vin sa iti arat muie

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu as fi vrut sa fiu acolo sati dau muie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ba frate, nu mai da dovada de exces de creier pentru ca nu iti iese...si nu stiu daca ar fi fost o idee tocmai buna sa fii atat de cretin sa dai bani pentru un lucru care nu ti-ar fi iesit :-?

    RăspundețiȘtergere
  4. Lasa-l sa se simta bine in fata monitorului, ca doar acolo poate. :-)

    RăspundețiȘtergere
  5. Idiots. that have no life. ignore them.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu-i ignorati frate:))ca dupa aia tot o sa se bage in seama:))trimitei dracului in pizdele putrezite si de mult extrem de largite ale mamelor lor,care mai mult ca sigur au circulat din mana in mana si din pula-n pula mai ceva ca un bidon de bere la o bauta de metalisti:))Faceti-i sa isi dea seama ce viata de ratati au si dati-le maxime sa isi dea seama si ei intr-un final ce rahati de oameni sunt:))MULTA MUIE BA IDIOTULE!!!ma-ta mia promis ca no sa nasca specimene din astea,de aia am parasit-o dupa ce te-a nascut ba:))nici pensie alimentara nu mai bag in curu tau,ca scoti banii de pe muie la centura:))

    RăspundețiȘtergere