vineri, 25 februarie 2011

Poze de aseară

Aseară a fost marea mea revenire şi pot zice că a fost cea mai tare performanţă a mea. De parcă ar fi multe. Dar ideea contează. Acuma vă arăt nişte poze care sper să vă placă. Stay (sic).

9 comentarii:

  1. pariu ca , dai din corzi la misto :)) si cum suna chitara dai si tu acolo un acord ca sa zici ca suna si bassul pe fundal

    RăspundețiȘtergere
  2. In primul rand nu stii ce rol are bassul. Eu cant notele care le ia si chitara. Doar ca in alt mod.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ba labagiule:))nai sange destul in coaie sa zici asta in fata si te dai cu anonim pe blog?:))ce pisati de oameni ba,sa mor eu:))cacati ca tine sunt la fiecare colt de strada ba oligofrenule:))cred ca chiar azi am calcat in mata :))

    RăspundețiȘtergere
  4. ba,el nu are de ce sa se lase de bass ba oligofrenule:))tu ar trebui sa te lasi de umblat pe net si sa te reapuci de ocupatia din care iti castigi tu existenta:))adica suptul pulii pe centurile din Barcelona pe unde umbla numai baietii:))ca asa te-a educat tactu:))sa stai cracanat si sa faci gura caus cand vezi pula ca vine:))

    RăspundețiȘtergere
  5. iar ma confunzi cu mata ba?:|

    RăspundețiȘtergere
  6. nu are cum sa dea asa,la misto, pe corzi pentru ca s-ar auzi prost ! la bass e la fel ca la o chitara eletrica: daca o nota nu suna bine se aude. si se aude foarte tare. ma rog,daca nu esti cunoscator,sau macar sa stii putin cum ar trebui sa sune un instrument la locul lui,stai in banca ta !
    keep going Andule ! mi-e dor de tine!

    RăspundețiȘtergere
  7. Aaaa...da va cunoasteti?:))ati fost colegi de centura banuiesc,nu?:))si cu mata la un loc,ca tare imi pare mie cunoscut vocabularul tau de curva ras-fututa in gura:))In loc sa freci menta pe blogul omului,mai bine treci incoa si freaca-mi mie pula:))nu e mai convenabil?:))hai ca iti dau o guma dupa aia:))

    RăspundețiȘtergere